Despre Noi

Mândri că suntem un produs 100% Made in Romania!

Noi, Clinicile Visa Med, suntem alături de constănțeni, de aproape 20 de ani și continuăm să fim aici pentru că ne îndeplinim mereu obiectivul: la finalul tratamentului, pacienții noștri au sentimentul că au renăscut.

Acesta este obiectivul și, totodată, răsplata Pasiunii noastre pentru Sănătate!

Situate în Constanța, orașul binecuvântat cu briza mării, cele trei clinici Visa Med oferă condiții pentru recuperare medicală în confort și cu stil. Pacienții se lasă în seama planului de tratament personalizat, conceput de medicii noștri specialiști și sunt asistați pas cu pas de terapeuții noștri. Comunicarea între cele două echipe de experți este permanentă, pentru binele pacientului.

Suntem specializați în reabilitare medicală prin Fizioterapie, Masaj, Kinetoterapie și Hidrokinetoterapie. Prin toate aceste ramuri complexe, pacienții noștri caută să își recâștige mobilitatea și starea de bine. Sunt mulți cei care ne trec pragul cu încredere. Și nu îi dezamăgim!

Ne aleg pentru că modul nostru de abordare a unui diagnostic este după modelul spitalelor din Occident. În clinica noastră, o echipă de profesioniști conlucrează pentru un plan de tratament rapid, bine-gândit și apoi pus în practică impecabil. Mai precis, medicii specialiști în Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, în Medicină Fizică și Reabilitare, în Ortopedie – Traumatologie, în Imagistică, în medicină de laborator și chirurgi ortopezi fac echipă cu terapeuții din Fizioterapie, Kinetoterapie și Terapie Acvatică.

 

Respectăm proceduri de lucru, avem standarde autoimpuse de calitate a serviciilor și aparatură aleasă cu grijă pentru toate segmentele de recuperare prin kinetoterapie și fizioterapie. Suntem unul dintre puținii furnizori de astfel de servicii din România care tratează pacienții cu metoda Care Therapy, una dintre cele mai evoluate tehnologii ale momentului, o energie inovatoare pentru recuperare rapidă, dar și prin metoda FED – Fixare, Elongare, Derotare (acest aparat mai poate fi găsit doar în București).

Localizare

Orașul Constanța este gazda noastră, iar cele trei sedii sunt în zona Delfinariu, zona Dobrogea și la intrare în stațiunea Mamaia. Cel din urmă este situat chiar pe malul mării, iar pacienții pot admira valurile pe tot parcursul anului, în timp ce fac recuperare prin terapie acvatică, în piscina noastră interioară. Astfel, vecinătatea mării creează, în mod natural, un loc liniștit care ajută la o recuperare mai rapidă și la o stare de bine.