Servicii

SERVICIILE NOASTRE

SERVICIILE NOASTRE

RECUPERARE MEDICALA

Fizioterapia vine în ajutorul pacienților prin forța vindecătoare a factorilor fizici asupra organismului.

Vezi Detalii

ORTOPEDIE

Kinetoterapia este o forma de terapie care foloseste o varietate de exercitii fizice, miscari active si pasive sau masaj

Vezi Detalii

PREVENTIE

Hidroterapia este o metoda traditionala de tratament, utilizata din timpuri stravechi de catre popoarele Imperiului Roman.

Vezi Detalii

DIABET SI BOLI DE NUTRITIE

Pacienții diagnosticați cu diabet (tip I și II) au nevoie de asistență medicală continuă, pe tot parcursul vieții. Această afecțiune provoacă o serie de complicații pacientului și îl face vulnerabil.

Vezi Detalii

ECOGRAFIE MUSCULO-SCHELATALA

Ecografia musculoscheletală este o metodă diagnostică complexă, sigură și neinvazivă și, în același timp, rapidă și precisă, folosită în diagnosticarea multor probleme.

Vezi Detalii

ACUPUNCTURA

Acupunctura te scapă de durere, anxietate, insomnie sau depresie. Scopul nostru este acela de a va reda starea de sănătate fizică și psihică prin beneficiile acupuncturiii.

Vezi Detalii

INFILTRATII: OZONOTERAPIE / PLASMA / PRP / AH

Ozonul este gazul care întreține viața pe Pământ. Știm cu toții faptul că stratul de Ozon este filtrul natural care absoarbe cea mai mare parte a radiațiilor ultraviolete, periculoase pentru organismele vii.

Vezi Detalii

ELECTROMIOGRAFIE

EMG se refera la tehnica electrofiziologica in diagnosticarile neurologice de evaluare si inregistrare a activitatii musculare

Vezi Detalii