AQUA BIKE

Aqua Bike – Curs pentru tonifierea musculaturii

Ideea de a muta spinning-ul de pe uscat în apă este una fabuloasă. Colaboratorii noștri italieni ne-au propus, iar noi nu am ezitat.

Bicicleta profesională este un sistem inovator pentru efectuarea exercițiilor subacvatice. Datorită cererii tot mai mari a exercițiilor realizate în apă, am ales să introducem acest curs pentru clienții și pacienții noștri.

Cei ce vin la Aqua Bike obțin rezultate surprinzătoare în ceea ce privește pierderea greutătii, pentru wellness, precum și ca parte din antrenamentul și recuperarea lor medicală. Aqua Bike este o recomandare inspirată și pentru persoane cu probleme medicale cum ar fi fibromialgia, artrite sau obezitate.

Avantajul acestui tip de antrenament include flotabilitatea, ceea ce reduce stresul antrenamentului pentru articulații și spate. Rezultatul acestor antrenamente este diminuarea durerilor de spate și de genunchi, masaj constant subacvatic și satisfacția unui antrenament în grup, într-un mediu relaxant.

În plus, bicicletele noastre au caracteristici “state-of-art”, pentru o adaptare perfectă la fiecare utilizator. Ajustarea se face la poziția seii; ea se poate regla în funcție de înălțimea cursantului. Bicicletele subacvatice au un design unic și un sistem de reglare al intesității pedalării, potrivit pentru activități de aquacycling de începători și avansați.

În plus, bicicletele:

  • au o excepțională stabiliate în apă
  • sunt produse 100% în Italia
  • au o poziție ideală pentru ergonomia pedalării

AVANTAJELE CURSULUI DE AQUABIKE

  • Posibilitatea de a lucra cu clienți de toate vârstele
  • Antrenament cu zâmbetul pe buze
  • Versatilitate și aplicabilitate în diferite tipuri de antrenament
  • Un antrenament în siguranță și cu încredere în aparatură și în instructor

🔵AQUA BIKE MIN 4 – MAX 8 PARTICIPANȚI
Program:
🔹Joi 18:00 – 18:50 (+ 19:00 – 19:50 la cerere)
🔹Duminică 17:00 – 17:50 (+18:00 – 18:50 la cerere)