AQUA GYM

Gimnastica în apă. Iată o activitate sportivă ce pune toți mușchii în mișcare, fără să pună presiune pe articulații, lentă și ușoară, care acționează eficient asupra corpului, inimii și moralului. Obții o siluetă armonioasă și un spirit destins, fără un efort exagerat. Este exact ce ne trebuie tuturor, de la 7 până la peste 80 de ani!

Împreună, exercițiile în apă sunt mai distractive. Majoritatea celor care fac mișcare preferă să facă acest lucru alături de alți oameni uniți de dorința comună de a avea un stil de viață sănătos. Generațiile tinere, precum și cele de 50+ani  percep gimnastica full body în apă ca fiind o activitate socială pe care o desfășoară cu prietenii sau în compania altor persoane care aleg să facă același tip de mișcare.

Alegând cursurile Aqua Gym (Full Body), vă abonați astfel la o stare generală de bine obținută printr-un program de antrenament de grup pentru dumneavoastră, de intensitate scăzută sau mai mare, bazat pe cardio sau concentrat pe tonifierea musculaturii.

Pentru cele mai bune experiențe de antrenament alături de prieteni, cu doze de râs și bună dispoziție incluse!

Program: AQUA GYM MIN 4 – MAXI 10 PARTICIPANȚI
🔹Marti 18:00-18:50 (+19:00 – 19:50 la cerere)
🔹Sâmbătă 08:30-09:20
🔹Sâmbătă 11:00-11:50